Select Page

Stichting Ruma Foundation

‘van ontwikkelingshulp naar hulp bij ontwikkeling’

Naamswijziging Stichting Ruma Foundation

Na overleg van het bestuur en de initiatiefnemer Douwe kwam naar boven dat er behoefte is aan de oorspronkelijke naam voor de stichting. Een reden daarvoor is dat we onze focus willen houden op Nepal. We willen door producten uit Nepal te verkopen op een andere manier inkomsten genereren. Alleen al door deze producten in te kopen steunen we direct deze initiatieven. Momenteel zijn dit Khagendra New Life Home, Local Women’s Handicrafts en enkele lokale shops (allen traidfare). Na verkoop van de producten in Nederland via verschillende kanalen worden er inkomsten gegenereerd voor de stichting om de winst hiervan weer te kunnen gebruiken voor projecten die wij ondernemen samen met de lokale initiatieven in Nepal.
Besloten is om de stichting de basis naam “Ruma Foundation” te geven. Vanaf vandaag zullen dan ook alle uitingen vanuit deze naam gezonden worden in plaats van Creative Sight.
Daarnaast heeft de stichting als rechtspersoon een onderneming gestart genaamd “Creative Countries”. We zullen vanuit deze naam alle uitingen voortbrengen wat betreft de verkoop van producten. Voor Nepal zal dat shop.creatienepal.nl worden. 
Namaste,
Team Stichting Ruma Foundation

Gebruik de onderstaande links en steun gratis

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen